Bemutatkozás | MEDIUS PROSPERITAS
Menü

Bemutatkozás

Medius Prosperitas – A valós kapcsolódási pont

Cégünkről

 

Cégünk elsősorban az európai uniós forrásokból rendelkezésre álló támogatások hatékony felhasználását kívánja tanácsadói tevékenységével és szolgáltatásaival elősegíteni. Főbb tevékenységi területeink a gazdasági, információs, egészségügyi, környezetvédelmi publikációs és kutatás-fejlesztési tevékenységek és a projektgenerálási, projektszervezési, projektfinanszírozási és projektmenedzsment-szolgáltatások.

A társaság alapítói háttere, ügyvezetői és munkatársi összetétele szilárd szakmai hátteret, más oldalról több évtizedes területfejlesztési, gazdasági tervezési, projektmenedzselési tapasztalatokon alapuló magas minőséget garantál az ismertetett tevékenységi területeken.

A Medius Prosperitas Kft. elsősorban pályázatkészítő és projektmenedzsment-cég, és nagyobb egyedi hitelekkel foglalkozó pénzügyi szakmai tanácsadó. Emellett nagy hangsúlyt helyez az EU támogatási programokkal kapcsolatos ismeretek terjesztésére, tanulmányok készítésére, valamint a szakterülethez kapcsolódó stratégiai tanácsadásra.

A pályázatkészítő és projektmenedzsment-szolgáltatásaink a projektciklusnak megfelelően kerültek kialakításra. Legalább olyan fontosnak tartjuk partnereink támogatását az elnyert európai uniós források szabályszerű, hatékony, eredményes felhasználásában, mint a pályázati dokumentációk elkészítésében nyújtható segítséget. Egyes szolgáltatási elemeink kiegészítik egymást, hisz a jó projektmenedzsment alapfeltétele a minden területre kiterjedően alaposan megtervezett pályázat, vagy a megfelelő finanszírozási konstrukció, de a megrendelő igényeihez alkalmazkodva tevékenységeinkkel külön-külön is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Együttműködésben a hazai pénzintézetekkel olyan komplex pénzügyi és szakmai szolgáltatáscsomagot kínálunk, illetve a területfejlesztésben olyan tanácsadói szemlélet meghonosítására törekszünk, amely az érintettek számára megkönnyíti azoknak a szakmai, technikai és pénzügyi követelményeknek a teljesítését, amelyek az európai uniós forrásokból megvalósítandó fejlesztéseket jellemzik.

A partnereink részére olyan egyedi banki szolgáltatásokat nyújtunk, melyek összhangban vannak a pályázatokkal, illetve annak kifutásával. Valamint kontolling szolgáltatásokkal tovább visszük a cég gazdasági működését, hogy a későbbiekben még eredményesebben fejlődjön.

Az eddigi ügyféltapasztalatok alapján megerősítették azt, hogy szükség van a szakmai tapasztalatunkra, valamint arra a háttérre, amit biztosítani tudunk.

Reméljük, hamarosan Önt is az ügyfeleink között üdvözölhetjük.